13.01.2020 I morgen bliver lille putterne 5 uger. De er næsten ens i vægt. Drengen 1410 gram og pigerne 1375. De har fået deres 2 ormekur. De bliver tilbudt opblødt foder 3 gange om dagen, men savner intet idet de hellere vil have deres mors mælk. De er nu godt vant til at færdes rundt i huset og det er med at se sig for. Alt skal undersøges.
 
 Fra venstre Evita, Ellie og Cognac.
 Fra venstre Evita, Ellie og Cognac
Fra venstre Evita, Ellie og Cognac
 Fra venstre Ellie ; Cognac og Evita
fra venstre Ellie, Cognac og Evita
 
 
 
08.01.2020 Hvalpene er mobile og vågne nu. De er hver dag ude af hvalpegården og undersøge huset. De er meget forsigtige og synes verden er meget stor. De er begyndt at spise opblødt hvalpefoder og det går fint. De elsker når der er nogen der har tid til at nusse dem.
 Evita
Evita
Evita
Evita
Ellie
Ellie
Ellie
Ellie
Cognac
Cognac
Cognac
Cognac.
 
 
30.12.2019 I dag fylder Viggo 8 år og det er fejret med eksta forkælelse til alle firbendede. De små hvalpe bliver 3 uger i morgen og så får de 1. ormekur.
 Viggo og Evita
 
Evita, Cognac og Ellie
Ellie, evita og Cognac
Ellie hviler hovedet på Evita. Cognac til højre
 
 Evita, Cognac hviler på Ellie
 
23.12.2019 Anukas ønsker alle en Glædelig jul og billedet nedenunder viser en stolt hundefamilie med bedstemor Ella og hendes to døtre og  sidst men ikke mindst en stolt Hippi med hendes trilinger.
 
19.12.2019 Det går over al forventning med Hippi og de små. Alle trives og har mere end fordoblet deres vægt. Jeg tænker, at de får øjne mellem jul og nytår.Men snydes for billeder af de små rullepølser skal I ikke.
 
 Evita, Elvira og Earl
 
Evita.
 
Earl/ Cognac.
 
Elvira
Elvira.
Fra venstre Evita og Earl/ Cognac
 
 
Stambogs navnene bliver:
B&T dreng, Anuka`s Earl Of Winter Magic  " Cognac"
Ruby pige, Anuka`s Elvira Queen Of Snowdrops
B&T pige, Anuka`s Evita Queen Of Black Ice
 Forrest Elvira og Cognac, bagerst Evita.
 Fra venstre Evita,Elvira og Cognac
 
 
 
 
 
 
 
All copyrights reserved Anuka`s | Majbritt Carstensen, Tange Skovvej 12, 8850 Bjerringbro  | Tlf.: 51512393 | kennelanukas@gmail.com