kennel Anuka`s
 
 
Passioneret opdræt af
Cavalier King Charles Spaniel
i DKK.
Ruby og Black and Tan.
 
Opdateret 04.07.2022 under  Nyheder
 
 
 
* Sundhed *
* Sind *
* Prægning*
* Udseende*
 
Facebook :Kennel Anuka`s hvalpegruppe kun for hvalpekøberne.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Om Mig
Mit navn er Majbritt Carstensen. Jeg har et lille passioneret opdræt af Cavalier King Charles Spaniel. Jeg har DKK opdrætter uddannelse og bruger meget af min fritid på hundene. Mine hunde er ikke alt, men de er med til at gøre mit liv helt.
Velkommen til mit opdræt
Mine hunde lever som aktive familie hunde. Jeg har valgt dem til og de bliver ikke valgt fra, hvis de ikke længere indgår i mit opdræt. Med mindre de ikke trives indbyrdes.
Cavalieren er en fantastisk familiehund.
Det er en SELSKABSHUND som elsker at være sammen med sine mennesker. Den elsker også aktivering som Lydighedstræning, Agility, Sportræning, Heelwork to Music (HTM) eller Dog Dancing
En DKK hvalp er et trygt køb
Det er garanti for hvalpens afstamning, at forældredyr er undersøgt for relevante sygdomme. Købet er omfattet bestemmelserne om forbrugekøb i købeloven.
Køb af en hvalp er en tillidssag.
Find en opdrætter, du har, tillid til og en god dialog med. Stil spørgsmål. Det samme gør jeg som opdrætter
Mine hvalpe
er ikke en internetvare. Jeg stiller krav til kommende ejere. I hvalpens interesse vil jeg gerne sikre mig, at den får den bedste tilværelse som medlem af en kærlig familie.
Mit opdræt
Jeg lægger al min tid i at have et hvalpekuld. Min vision er, at opdrætte racetypiske, sunde og velprægede hunde, som kan leve et langt liv og glæde deres kommende ejere.
En sund Cavalierhvalp
med et godt sind og positiv prægning fra et DKK opdræt har mod på livet. Når du lukker en hvalp ind i dit hjem og dit hjerte, skal det gøres 100%. Du skal ville hvalpen, som den vil dig.
Vælg din hvalp med omhu
En god start på livet gør en forskel.
All copyrights reserved Anuka`s | Majbritt Carstensen, Tange Skovvej 12, 8850 Bjerringbro  | Tlf.: 51512393 | kennelanukas@gmail.com